Piteșteancă de 37 de ani reținută pentru delapidare!

de | 22.03.2024 21:07 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat, în cursul zilei de joi, 21 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare și au reținut o femeie de 37 de ani, din Pitești.

Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit că piteșteanca, ce avea calitatea de administrator al unei societăți comerciale și al unei asociații de proprietari și-ar fi însușit, în perioada octombrie 2020 – octombrie 2023, de mai multe ori, mai multe sume de bani din gestiune.

Banii reprezentau încasările de la locatari, în valoare totală de 155.768 de lei.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 martie, să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Sursa Foto europafm.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atac armat în Moscova! Explozie soldată cu 12 morți și 35 de răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: