anchetaonline.ro

La Curtea de Argeș proiectul bugetului participativ se materializează!

de | 06.07.2022 10:50 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Politic

  • La Curtea de Argeș proiectul bugetului participativ se materializează.

Până la data de 15.07.2022, ora 10:00, persoanele interesate, asociațiile pot trimite propuneri privind regulamentul desfășurării „Proiectului privind unele măsuri pentru derularea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Curtea de Argeș”.

PNL Curtea de Argeș va pregăti o listă de propuneri de îmbunătățire a regulamentului, care va fi supusă unui sondaj online pe Facebook pentru a avea o validare din partea cetățenilor orașului.

Valoarea bugetului este de 100.000 lei cu TVA.

Prin dialog, comunicare constructivă și implicare activă se pot realiza lucruri importante pentru oraș!”

 

Fiecare cetățean al orașului se poate implica activ în viața comunității! Este un drept al fiecăruia!

Așa cum vă comunicam la începutul lunii Martie, amendamentele la bugetul local, propuse de PNL, au făcut posibilă implicarea cetățenilor în luarea deciziilor pentru dezvoltarea orașului , unul dintre amendamentele propuse fiind BUGETUL PARTICIPATIV.

Suntem în momentul în care lucrurile încep să se materializeze, astfel că până la data de 15.07.2022, ora 10, persoanele interesate, asociațiile pot trimite propuneri privind regulamentul desfășurării Proiectului privind unele măsuri pentru derularea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Curtea de Argeș”, fie pe suport de hârtie la registratura Primăriei, fie electronic la adresa de e- mail:primariacurteadearges@yahoo.com.”, precizează Cosmin Petrescu pe pagina de socializare.

 

Acesta mai menționează faptul că după transmiterea propunerilor vor urma etapele de depunere a proiectelor.

Detalii puteți afla la: https://www.primariacurteadearges.ro/…/Pr.%20hot…

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: