anchetaonline.ro

Noi alerte meteo! COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ

de | 06.07.2022 11:11 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Meteorologii au emis noi avertizări pentru următoarea perioadă.

Este vorba de un cod portocaliu de furtună valabil în intervalul 6 iulie, ora 12:00 – 7 iulie, ora 12:00, fiind vizate jumătatea de nord a Moldovei, local în Transilvania, Muntenia și nord-estul Olteniei.

harta cod portocaliu - Noi alerte meteo! COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ

Foto Meteo România

Aici vor fi descărcări electrice și grindină. Potrivit ANM, cantitățile de apă vor depăși local 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

De asemenea, de miercuri, 6 iulie, ora 10:30, până joi, 7 iulie, ora 12:00, este în vigoare un cod galben de val de căldură și disconfort termic ridicat pentru județele Vaslui, Vrancea, Galați, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Capitală.

În același interval, este în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Astfel, în centrul, nordul, nord-estul și sud-estul țării, instabilitatea atmosferică își va face simțită prezența prin ploi, descărcări electrice și pe arii restrânse vijelii și grindină.

Foto Stirile ProTv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi reguli în școli! Se aplică de la 1 septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călărași