anchetaonline.ro

La Oarja, a început „Operațiunea asfaltarea” cu suta de metri

de | 14.03.2022 13:57 | Administrație

La Oarja, a început „Operațiunea asfaltarea” cu suta de metri

Anul acesta, localitatea Oarja a intrat în zodia… asfaltului. Deși aflată la doar 10 minute de Pitești, localitatea a stat mereu la… pământ cu infrastructura. Primarul Constantin Bîlea a început anul acesta asfaltările. Pentru început, lucrări micuțe, ca să nu îi șocheze pe locuitori.

Este vorba de două drumuri locale de nici o jumătate de kilometru împreună. Lucrările au fost încredințate firmei Drumarg Top 2005 SRL, valoarea lor totală fiind de aproximativ 825.000 de lei. Trebuie să se fi scumpit foarte tare materialele de construcții de a ajuns să coste peste 8 miliarde nici 500 de metri de „civilizație”!

Primarul Bîlea a achitat deja 124.500 de lei către societatea piteșteană Expertize Building pentru DALI-urile de modernizare a altor 9 străzi comunale, a câte 100-300 de metri fiecare.

 

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Bîlea | Expertize Building | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: