anchetaonline.ro

Lăsați pietoni pe străzile argeșene! Conduceau sub influența alcoolului

de | 05.06.2023 15:51 | Știri, Eveniment, Județean

În zilele de 02, 03 și 04 iunie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, au fost aplicate peste 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 54 de permise de conducere și au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Printre cei amendați s-a aflat și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Pitești.

El a fost depistat, în trafic, în noaptea de 02 spre 03 iunie în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 702 Priboieni, aflându-se sub influența alcoolului.

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 37 de ani, din București care a fost prins beat, pe 3 iunie, în timp ce conducea pe DN 7.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost duși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

foto descriptiv StiriSuceava.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Depistat în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără permis! Un tânăr din Câmpulung s-a ales cu dosar penal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești