Lavinia Bughiu a făcut apel împotriva sentinţei de 8 luni închisoare pentru comerţ cu fake-uri

de | 22.01.2024 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, Eveniment, Lifestyle

▼  Soţia vicelui CJ Argeş continuă războiul cu Chanel, Louis Vuitton, Gucci şi Armani

Anul 2024 a început cât se poate de prost pentru Lavinia Bughiu, soţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu. Femeie de afaceri şi proprietară a unui business cu haine, Lavinia Bughiu a fost acuzată de avocaţii mai multor branduri celebre că a vândut în magazinul său din Piteşti produse cu etichete false, iar în prima săptămână a anului aceasta a primit verdictul: 8 luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, dar şi 40 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Lucrurile par să se mişte destul de rapid în speţa care o vizează pe doamna Bughiu, aceasta înaintând apel împotriva sentinţei dispuse de Judecătoria Piteşti la scurt timp după pronunţare, iar săptămâna trecută, Curtea de Apel  a înregistrat acţiunea şi a stabilit primul termen. Astfel, a doua etapă a bătăliei dintre Lavinia Bughiu şi celebrele mărci de haine de lux, parfumuri şi încălţăminte Chanel, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Burberry, Christian Dior, Gucci, Moncler, Deckers, Adidas, Polo-Ralph Lauren, Puma, Nike, Converse şi Zara, care au dat-o în judecată, va începe la jumătatea lunii februarie, primul termen al apelului fiind stabilit fix de Valentine’s Day!

Lavinia Bughiu – obligată să plătească daune de 12.360 euro

Lavinia Bughiu speră să scape de condamnarea cu suspendare, care îi va atârna greu în cazier dacă rămâne neschimbată, dar şi de daunele morale în valoare totală de 12.360 euro pe care ar trebui să le achite firmelor de al căror nume s-a folosit pentru a vinde nişte fake-uri. De asemenea, instanţa cere confiscarea produselor contrafăcute, constând în geci, veste, fulare, pulovere, cămăşi, bluze, pantaloni, lenjerie intimă, blugi, treninguri, curele, genţi, ceasuri, pijamale, pantofi sport, eşarfe şi parfumuri, produse care se află în camera de corpuri delicte Poliţiei Argeş.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

RETROSPECTIVA ARGEŞ 2023. Arestări de răsunet şi zeci de percheziţii la primării şi oameni de afaceri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole