Cristian Gentea: ”Am ascultat doleanțele reprezentanților Dräxlmaier Group. Încercăm să-i sprijinim!”

de | 22.01.2024 18:50 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea a fost astăzi, împreună cu George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, la o discuție cu reprezentanții Dräxlmaier Group. Ce probleme au fost ridicate și cu ce soluții poate veni administrația locală rămâne să vedem.

De altfel, vă reamintim că, în luna octombrie a anului trecut, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost prezent la Gala Dräxlmaier România, unde i-a felicitat pe reprezentanții companiei pentru cei 30 de ani de activitate. Totodată Gentea, preciza atunci că parteneriatul administrație – companie Dräxlmaier Group era unul ”nu numai de lungă durată, ci și unul solid, un exemplu de succes al unei relații bazate pe încredere, respect reciproc și angajament față de dezvoltare”.

”Alături de George Caval, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, am aflat mai multe despre una dintre cele mai mari companii care a adus oportunități de angajare pentru cetățenii noștri.

Am ascultat doleanțele reprezentanților Dräxlmaier Group.

Încercăm să-i sprijinim!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Draxlmaier Group este parte din istoria noastră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea