,,Law is COOL!” prezintă riscul drogurilor în școli!

de | 30.06.2022 15:43 | Știri, Eveniment, Județean

În decursul zilei de astăzi, Polițiștii Biroului de Siguranță Școlară din Argeș, au desfășurat activități pentru prevenirea și educative elevilor, în cadrul campaniei ,,Law is COOL!”, la Liceul tehnologic ,,Petre Ionescu” din Domnești.
Activitățile care s-au desfășurat în cadrul evenimentului, au vrut să prezinte efectelor negative ale consumului de substanțe psihoactive, precum și urmările legale ale traficului și consumului de droguri, pentru conștientizarea elevilor.

De asemenea, au fost prezentate măsuri pentru a reduce riscul victimizării minorilor la plecarea în vacante sau în locuri aglomerate. Pentru acest lucru au fost prezentate metode de gestionare a situațiilor conflictuale în care pot fi implicați, în activități petrecute în timpul liber sau în incinta unităților de învățământ.

politiee - ,,Law is COOL!” prezintă riscul drogurilor în școli!

La activități au luat parte 32 de persoane din cadrul școlii, dintre care 30 de elevi și 2 cadre didactice.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pericol public! Doi stâlpi de electricitate au căzut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole