anchetaonline.ro

Al 7-lea Lidl din Pitești va fi construit pe Calea Craiovei!

de | 28.06.2022 07:00 | Știri, Economic, Pitești

Rețeaua de supermarketuri Lidl continuă extinderea în Pitești. Retailerul german este în plină expansiune și va ajunge la șapte magazine doar pe teritoriul municipiului reședință de județ.

„Câte un Lidl în fiecare cartier”

Aceasta pare să fie politica adoptată în capitala Argeșului. Cel mai recent Lidl pus în funcțiune și inaugurat chiar luna trecută se află în zona CNCD, lângă parcul Lunca Argeșului. Mai urmează să se construiască unul în zona Autogării Sud, al șaselea magazin care va deservi cartierul Tudor Vladimirescu, dar și navetiștii din celelalte localități, iar cel de-al șaptelea magazin pentru care se fac demersuri în vederea obținerii tuturor avizelor și documentațiilor va fi situat în Calea Craiovei, nr. 156.

lidl calea craiovei e1656362657314 - Al 7-lea Lidl din Pitești va fi construit pe Calea Craiovei!

În prezent, terenul este împrejmuit și plin de vegetație. Supermarketul va fi amplasat în zona magazinului dedicat construcțiilor și amenajărilor, MatHaus, chiar înainte de benzinăria Lukoil. Suprafața alocată magazinului și parcărilor este de 9.400 m, iar spațiile verzi vor ocupa 5% din aceasta. Accesul se va face dinspre Calea Craiovei.

Primul Lidl s-a deschis în Pitești în anul 2011, fiind situat în zona de Nord a Piteștiului, pe Bdul. Nicolae Bălcescu, în locul fostei Fabrici de Piese Progresul.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

McDonald՚s nou în Pitești -în negocieri! Centrul comercial din Nord aduce alți 2 operatori, inclusiv Leroy Merlin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lidl | Pitești