Lista evenimentelor organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 3-7 iulie

de | 02.07.2023 23:15 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Evenimente noi în Pitești!

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt anunțate de reprezentanții Centrului Cultural Pitești, în perioada 3-7 iulie 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Mai jos regăsiți lista completă a evenimentelor:

Luni, 3 iulie 2023

  • Dezbaterea cu tema „Limba română – graiul primordial apărut pe Pământ”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-l invitat pe ing. Marian Tabără, eveniment care va avea loc luni, 3 iulie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Marți, 4 iulie 2023

  • Dialogul cu tema „Mai avem nevoie de literatură și de biblioteci?”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe sociologul Octavian Mihail Sachelarie, eveniment care va avea loc marți, 4 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Miercuri, 5 iulie 2023

  • Lansarea romanului cu titlul „Nopțile Frumoasei”, de Maria Mona Vâlceanu, eveniment editorial care va avea loc în cadrul proiectului Clubul literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Maria Mona Vâlceanu, miercuri, 5 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Joi, 6 iulie 2023

  • Lectură de poezie în cadrul Clubului „Cafeneaua literară”, coordonat de directorul revistei de cultură „Cafeneaua literară”, poetul Virgil Diaconu, joi, 6 iulie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
  • Noul proiect cultural-motivațional sub genericul „Imagini și cuvinte”, coordonat de poeta Anca Daniela Lovin, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung, joi, 6 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Vineri, 7 iulie 2023

  • Recitalul muzical cu titlul „Vară Românească”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 7 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole