S-a publicat lista copiilor admiși la creșa din Bradu

de | 22.08.2022 14:12 | Știri, Administrație, Județean

Anul școlar începe cu o nouă unitate de învățământ în comuna Bradu, prima creșă din localitate.

Pe data de 12 august, pe site-ul Primăriei Bradu, care are în administrare această unitate, a fost publicată lista copiilor admiși la creșă.

Sunt 40 de micuți ale căror dosare au fost admise. Există și șase dosare care au fost respinse și puse pe lista de așteptare, în cazul în care se eliberează locuri. Motivele pentru care au fost refuzate au vizat fie lipsa unor acte, fie vârsta copilului care nu se încadrează în criteriile de înscriere.

Construcția și amenajarea primei creșe din localitate a fost posibilă prin finanțarea obținută de Primăria Bradu în cadrul Programului Național de Dezvoltare.

Amplasamentul ales a fost pe terenul fostului Cămin Cultural din Geamăna.

Creșa va oferi, pe timpul zilei, servicii integrate de îngrijire, supraveghere și educaţie timpurie copiilor de vârste sub 3 ani.

Prin această nouă unitate, care acoperă o cerință a părinților de copii mici, primarul Dan Stroe reușește să îndeplinească unul dintre obiectivele pe care și le-a exprimat de la începutul primului mandat, acela de a reduce migrația elevilor către creșele, grădinițele și școlile din Pitești.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BRADU – Anunț privind acordarea de sprijin pentru nou-născuți pe bază de tichete sociale pe suport electronic

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe