Liviu Nicolae a fost numit președinte interimar al organizației PNL Valea Iașului

de | 25.05.2023 15:03 | Știri, Județean, Politic

Președintele filialei din Argeș a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, Liviu Nicolae, a preluat conducerea interimară a organizației PNL Valea Iașului, fiind mandatat de Biroul Politic Județean al PNL să reorganizeze echipa locală.

Acesta este cunoscut în zona Curtea de Argeș drept un om de afaceri serios, foarte bine ancorat în realitățile economice și un fin observator al vieții politice și administrative.

Sper ca într-un timp relativ scurt să structurăm o echipă puternică la Valea Iașului și să oferim cetățenilor o alternativă liberală în plan administrativ. Valea Iașului face parte din primul inel al localităților care se învecinează cu municipiul Curtea de Argeș, știu foarte bine realitățile de aici, îi cunosc pe oameni, mulți muncesc în oraș și am convingerea că printr-un dialog constructiv și implicare în proiectele administrative putem aduce plus valoare și dezvoltare”, a precizat Liviu Nicolae.

La rândul său, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu și-a arătat întregul suport pentru președintele interimar al PNL Valea Iașului.

Liviu se poate baza oricând pe sprijinul organizației PNL Curtea de Argeș, îi suntem alături în demersul său politic, deoarece am convingerea că doar într-o echipă unită, bazată pe reciprocitate, putem implementa ideile noastre pentru comunitățile locale. Orașul Curtea de Argeș are nevoie de Valea Iașului, cum Valea Iașului are nevoie de Curtea de Argeș, pentru că suntem vecini, suntem colegi și înțelegem întru totul nevoia de dezvoltare a întregii zone de nord a județului”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

 

Foto: PNL Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. Premierul Nicolae Ciucă, la Vila Florica din Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL