Locatarii de la Coremi, debranșați de la curent. Ce soluție a găsit administrația din Pitești

de | 22.06.2023 13:59 | Știri, Administrație, Pitești

Blocul Coremi este branșat la energie electrică printr-un punct de transformare al SC IMUC SA, însă societatea își restrânge activitatea, iar la finalul anului va sista furnizarea către beneficiari. Primarul Cristian Gentea anunță că administrația va realiza din bugetul local o rețea nouă de distribuție și un punct de transformare în zona Coremi.

”Întâlnire de lucru în zona Coremi!

Întrucât blocul Coremi este branșat la energie electrică printr-un punct de transformare al SC IMUC SA, societate care ne-a înștiințat că, urmare restrângerii activității, la finalul anului va sista furnizarea către beneficiari.

Primăria a luat de îndată măsuri și va realiza din bugetul local o rețea nouă de distribuție și un punct de transformare în zona Coremi.

Întrucât în zonă există și alți beneficiari (asociațiile de proprietari de la blocurile SOCOMAR, societăți private, dar și detașamentul de pompieri al ISU Argeș) am convocat astăzi o întâlnire, unde, împreună cu reprezentații Distribuție Energia Oltenia, am solicitat începerea de urgenţă a demersurilor pentru branșarea acestora, din același punct de transformare, pentru a evita apariția unei probleme în zonă în perioada următoare.

Cu toții au înțeles ce au de făcut și au apreciat implicarea de care am dat dovadă!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vacanță de vis sau un coșmar? Dacă agenția de turism falimentează, turistul este asigurat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole