anchetaonline.ro

Criminalul de la Bascov a fost condamnat definitiv pe viață! Și-a omorât părinţii, sora, fratele şi nepoata

de | 22.06.2023 14:03 | Știri, Eveniment, Județean

Criminalul din Bascov, care și-a ucis cu sânge rece fratele, mama, tatăl, sora și nepoata de numai cinci ani în 2022, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață. Curtea de Apel Pitești a păstrat sentința dată de Tribunalul Argeș și contestată de bărbat.

Ancheta a arătat că a premeditat fapta.

Chiar dacă a avut discernământ diminuat, decizia judecătorilor a fost una dură.

Viorel Lețcan a atacat cu recurs decizia de la Tribunalul Argeș prin care a fost condamnat la închisoare pe viață, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești.

În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Letcan Viorel, aflat în Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 4/MF din 10 Martie 2023, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 5748/109/2022.

În temeiul disp. art.424 alin.3 Cod procedură penală deduce în continuare perioada executată în arest preventiv de la data pronunţării sentinţei primei instanţe la zi. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelantul – inculpat la 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

În temeiul art.275 alin. 6 Cod de procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 942 de lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21 iunie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie”, se arată în decizia magistraților.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Psihiatrul criminalului “Își lua pastilele în fiecare seară!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: