Lucrările la reţeaua de apă din Coşeşti se apropie de final

de | 02.08.2023 08:50 | Știri

În comuna Coşeşti, în această vară, au continuat în forţă lucrările de execuţie în cadrul proiectului de reabilitare, modernizare și extindere a sistemului de alimentare cu apă. Potrivit primarului Nicolae Pană, lucrările se apropie de final:

După spusele constructorului, la sistemul de alimentare cu apă ar mai fi de lucru vreo câteva luni. În ceea ce privește construcțiile efective, nu mai e foarte mult de realizat, dar mai este de adus aparatura care va deservi cele șase sisteme prevăzute în proiect. Sperăm din tot sufletul ca anul acesta să facem recepția acestui obiectiv extrem de important pentru comunitate”, a declarat edilul comunei.

Proiectul de la Coşeşti are o valoare de 6,6 milioane lei

Proiectul finanțat din fonduri guvernamentale, prin PNDL II, a inclus lucrări de modernizare şi extindere a reţelei de apă în satele Coşeşti, Păcioiu, Petreşti, Jupâneşti, Lăpuşani, Leiceşti, constând în foraje la mare adâncime, conducte de aducţiune şi de distribuţie, staţii de tratare a apei, bazine decantoare, rezervoare de înmagazinare a apei etc. Valoarea contractului încheiat la sfârşitul lunii octombrie 2020 cu firma care execută lucrările este de 6.659.431,71 lei (fără TVA), durata contractului fiind de 36 de luni.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trei străzi din Coşeşti vor fi asfaltate în această vară

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Nicolae Pană