Trei străzi din Coşeşti vor fi asfaltate în această vară

de | 28.06.2023 08:38 | Știri

Primăria comunei Coşeşti a încheiat recent contracte pentru serviciile de proiectare şi execuţie în vederea asfaltării a trei străzi din localitate. Cele trei drumuri ce urmează a fi modernizate în această vară sunt La Notaru, din satul Coşeşti, în lungime de 350 m, Valea Largă, din Leiceşti, în lungime de 190 m, şi Strada Morii, din satul Păcioiu, în lungime de 600 m. În prezent, constructorul şi autorităţile fac demersurile pentru obţinerea avizelor necesare, în două-trei săptămâni, când se estimează că toate documentele sunt finalizate, urmând să fie demarate lucrările.

Lucrările de execuţie cuprind terasamente, scarificare, reprofilare și completare cu balast la fundația existentă (10 cm), strat din piatră spartă (12 cm), curățire și amorsare suprafață drum, strat de uzură din BAPC 16 (7 cm), acostamente consolidate din piatră spartă, rigole carosabile, semnalizare rutieră verticală şi orizontală, podețe tubulare. Valoarea totală a investiţiei este de 1,45 milioane lei (fără TVA).

Continuă lucrările de modernizare pe DJ 731 D în comuna Coşeşti

lucrari cosesti dj 703 D (2)

În această perioadă, pe raza comunei se derulează un alt proiect important, pentru care primarul Nicolae Pană a făcut demersuri insistente pe lângă autorităţile judeţene. Astfel, se lucrează intens la obiectivul „Modernizare DJ 731 D, km. 15+075-km. 16+825, L = 1,75 km, comuna Coșești, județul Argeș”, în satul Jupâneşti.

(Foto Facebook Teodor Gureanu)

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Află ce investiţii se vor realiza în 2023 în comuna Coşeşti!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Nicolae Pană