anchetaonline.ro

Lucrări de reparații pe o stradă din municipiul Pitești

de | 11.07.2022 20:09 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Reparații pe o stradă din municipiul Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Administraţia Domeniului Public anunță faptul că a executat lucrări de reparații pe strada Gheorghe Lazăr, mai exact tronsonul cuprins între strada Băilor și strada Mihail Kogălniceanu, fiind vorba despre aproximativ 1.200 mp carosabil și 800 mp trotuare.

Lucrările au constat în frezarea și asfaltarea carosabilului, ridicarea la cota a căminelor pentru utilități, amenajarea acceselor către proprietăți și asfaltarea trotuarelor.

Pitești

Astfel de lucrări de reparații vor avea loc și pe tronsonul cuprins între strada Mihail Kogălniceanu și zona Bazar Gheorghe Lazăr din municipiu.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonă, în perioada lucrărilor.” transmit reprezentanții municipalității.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: