Turcii au reluat lucrările pe drumul expres Craiova-Pitești

de | 27.01.2024 10:01 | Din ediția tipărită, Administrație, Importante, Județean

Antreprenorul turc Ozaltin a reluat lucrările pe tronsonul 1 al drumului expres Craiova – Pitești, a informat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a transmis imagini de pe șantier.

drum expres

Potrivit CNAIR, în această perioadă, se execută lucrări de: armare, cofrare și betonare la toate structurile și aprovizionare materiale de umplutură.

La terasamente nu se pot executa lucrări în această perioadă din cauza gradului mare de umiditate din sol, în șantier fiind mobilizate utilajele necesare începerii și acestei activități.

 

Antreprenorul a declarat că a încheiat contracte ferme pentru livrarea și montarea tuturor grinzilor la poduri și pasaje până la sfârșitul lunii august 2024”, au transmis reprezentanții CNAIR.

 

Foto descriptiv YouTube

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Atenție, șoferi! Sunt anunțate șase transporturi speciale

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: drum expres Pitești Craiova

Ultimele articole