anchetaonline.ro

DE LUNI. Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră în Pitești

de | 17.03.2023 08:25 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Restricții de trafic în Pitești!

Reprezentanții Societății Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bucovina cu privire la faptul că începând cu data de luni, 20 martie 2023, în intervalul orar 08.30 – 17.00, va fi închis traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Basarabia și strada Bucovina.

Potrivit autorităților se vor asigura rute ocolitoare. Acestea vor fi prin străzile Ștefan Ciobanu și Victor Bilciurescu.

Societatea menționează de asemenea că în zilele de weekend nu se vor executa lucrări, iar strada va fi deschisă traficului.

Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de reabilitare canalizare menajeră, lucrări care sunt estimate a se derula până la data de 21 aprilie 2023.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de Circulație.

restrictii-lucrari drumuri trafic

De precizat faptul că noua rețea de canalizare este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti, împreună cu echipa constructorului, vor încerca să limiteze pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigură că vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea traficului în zonă în timp operativ.

Totodată amintesc consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de canalizare menajeră sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!”, a mai transmis societatea. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: