Măcel în trafic la Grădina Zoologică Pitești! O mașină a luat foc! Evitați zona!

de | 01.06.2022 14:07 | Știri, Eveniment, Pitești

Drumul Pitești- Băbana nu este practicabil în acest moment. Nicio mașină nu mai poate înainta în nicio direcție, după ce numărul celor care au vrut să beneficize de această zi liberă pentru copii și de gratuitățile oferite a depășit cu mult capacitatea drumului județean care duce la Gradina Zoologică.

blocaj zoo 2 e1654082002453 - Măcel în trafic la Grădina Zoologică Pitești! O mașină a luat foc! Evitați zona!

Un ambuteiaj uriaș este anunțat în zonă, iar cei care au avut proasta inspirație să aleagă traseul sunt efectiv blocați.

Mai mult, spre îngrijorarea tuturor, o mașină BMW a luat foc în timp ce aștepta la coadă să înainteze dinspre Pitești spre Băbana. Conform martorilor oculari, automobilului i-a explodat un radiator, antigelul sărindu-i pe motor. În cateva secunde, fumul gros a panicat pe toată lumea, oamenii prinși în îmulzeala de mașini sărind îngrijorați cu instinctoare. În cele din urmă, cu mare chin, mașina a fost scoasă din mijlocul celorlalte și dusă într-un refugiu din parcarea Grădinii Zoologice.

La fața locului au ajuns deja patru echipaje ale Poliției Rutiere, dar lucurile sunt, deocamdată, complet scăpate de sub control, șirul de mașini fiind uriaș pe ambele sensuri de mers. Un autocar scos din parcarea Grădinii Zoologice nu a făcut decât să complice și mai tare situația în loc.

blocaj zoo 1 e1654082027834 - Măcel în trafic la Grădina Zoologică Pitești! O mașină a luat foc! Evitați zona!

Situația s-a creat după ce piteștenii au vrut să ajungă în număr mare la Zoo (mai ales că era gratis) și au parcat si pe partea stânga, și pe partea dreapta a drumului.

Foto credit central: Info Trafic Pitesti


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | Pitești

Ultimele articole