Accident la Kaufland Nord! Trafic afectat!

de | 01.06.2022 14:23 | Eveniment, Pitești, Știri

Un nou accident în Pitești în sensul giratoriu de lângă supermarketul Kaufland Găvana. Din primele informații sunt implicate un autovehicul și un autobuz Publitrans, iar traficul din această parte a orașului este semnificativ afectat. La fața locului au ajuns deja echipaje ale poliției rutiere. Nu se știe dacă există victime, dar se pare că șoferița autovehiculului nu prezintă leziuni și este chiar aptă de ceartă cu șoferul Publitrans, al cărui autobuz a fost implicat în coliziune.

Vă reamintim că, tot în urmă cu puțin timp, un alt accident a avut loc în Municipiul Pitești pe strada Sf. Vineri în intesecție cu Ghe Șincai.
Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, anunțând că din acest accident ar fi rezultat o victimă.

 

accident isu - Accident la Kaufland Nord! Trafic afectat!

ISU anunță că în urma accidentului este posibil să fie o victimă.

 

Revenim cu detalii.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Măcel la Grădina Zoologică Pitești! O mașină a luat foc! Evitați zona!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland | Pitești | SMURD

Ultimele articole