Deputatul Adrian Miuțescu-Mesaj de 1 iunie!

de | 01.06.2022 15:16 | Știri, Județean, Politic

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a ținut să transmită un mesaj special părinților și micuților, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Fiecare zi de 1 Iunie este o sărbătoare a copilăriei şi un neprețuit prilej de a le oferi sprijin, apreciere, şi dragoste copiilor și nepoților noștri, pentru a le asigura o dezvoltare armonioasă şi şansa unui viitor încununat de împliniri. A fi alături de ei în această zi specială este o datorie, dar și un privilegiu, o șansă de a regăsi în noi și în copiii noștri bucuria simplă de a fi, de a crește și a deveni.

Chiar dacă trăim într-o lume plină de provocări, încercări și neprevăzut, această zi ne oferă prilejul de a reflecta la faptul că micuții de azi reprezintă viitorul. Astfel, pentru un viitor mai pașnic și mai prosper, pentru o țară sigură și mai bine guvernată, trebuie să facem eforturi pentru educația copiilor și nepoților noștri.

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! Va doresc o zi binecuvantata, frumoasă si pozitivă. La mulți ani tuturor copiilor!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole