anchetaonline.ro

Măcelăria Făgăraș: Vă așteptăm la “Târgul Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului” de la Mioveni

de | 08.10.2022 10:23 | Știri, Județean, Lifestyle

Măcelăria Făgăraș prezentă la “Târgul Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului” de la Mioveni

Zeci de producători agricoli și meșteșugari vă așteaptă, în acest weekend pe platoul din centrul orașului Mioveni.

 

311135405 6144770655537517 212213613762983824 n - Măcelăria Făgăraș: Vă așteptăm la "Târgul Meșterilor Populari - Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului" de la Mioveni

 

Produse agroalimentare, fructe, legume și băuturi de sezon, preparate din carne și lapte (pastramă, semipreparate afumate, brânză, caș, cașcaval, etc) dulceață, zacuscă, murături și alte alimente conservate, vin, must, țuică, afinată și alte băuturi distilate pe bază de fructe, miere, propolis și alte produse apicole, dulciuri de casă (ambalate și certificate, cu termen de valabilitate), produse de artizanat – toate le găsiți la Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului!

 

măcelăria Făgăraș

 

Măcelăria Făgăraș s-a impus pe piața din Argeș, având o ascensiune puternică în domeniul produselor naturale din carne, magazinele care funcționează sub această siglă fiind soluția ideală pentru toți cei ce își doresc o alimentație sănătoasă și naturală.

  • Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau mânzat, cu specialități ca odinioară: parizer, salam de vară, mușchi țigănesc, mușchi haiducesc, ruladă tradițională, precum și cu noua gamă de produse din vânat – salam de cerb, salam de mistreț, cârnați de mistrț, cârnați de cerb sau mușchi crud uscat de căprioară și mistreț.

 

produse carne macelaria fagaras6

 

Toate preparatele pe care le găsiți la Măcelăria Făgăraș conțin 100% carne produsă in România, nu sunt folosiți, sub nicio formă, aditivi, coloranți, enzime sau conservanți. Afumarea se face cu lemn de esență tare (prun, cireș, fag) iar condimentele sunt naturale.

 

produse carne macelaria fagaras1

 

Descoperă delicioasele produse accesând pagina Măcelăriei Făgăraș.

 

Puteți găsi produsele preferate în următoarele locații: 

CURTEA DE ARGEȘ

– intrarea în Piata Centrală,str.Traian (în apropiere de amanet),

– zona Ivancea,vis -a-vis de ,,Puișor,,str.Albesti

Tel.comenzi 0748111140

 

PITEȘTI

În Piața Nouă Găvana 2,3

MIOVENI

Bulevardul Dacia,lângă Carrefour Market

Tel.comenzi 0 748 334 925

macelaria fagaras- produse din carne generic

Citește articolele pe același subiecte: Măcelaria Făgăraș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: