anchetaonline.ro

(VIDEO) Explozie și incendiu pe podul care leagă Rusia de Crimeea

de | 08.10.2022 10:54 | Știri, După subiect, Eveniment

Mobilizare majoră de forțe, sâmbătă, pe podul din strâmtoarea Kerch, care leagă Crimeea de Rusia.

Un incendiu a izbucnit, în urma unei explozii a unei mașini capcană, așa cum susțin autoritățile ruse, fiind afectată porțiunea rutieră a podului.

Astăzi la ora locală 06:07 (03:07 GMT) pe partea rutieră a podului Crimeii a avut loc explozia unei maşini-capcană care a antrenat incendierea a şapte cisterne feroviare ce se îndreptau spre Crimeea”, a indicat Comitetul, citat de Agerpres.

Potrivit unui anunț făcut de secretarul de presă al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, va fi formată o comisie guvernamentală privind situația de urgență de pe podul din Crimeea.

Pe de altă parte, consilierul șef al Crimeei, Oleg Kryuchkov, a declarat că este posibil ca incendiul să fi izbucnit de la un rezervor de stocare a combustibilului care a luat foc în timp ce traversa podul.

Conform informațiilor preliminare, un rezervor de stocare a combustibilului este în flăcări. Arcurile navigabile nu au fost avariate. Este prea devreme să vorbim despre cauze și consecințe. Lucrările pentru stingerea incendiului sunt în desfășurare”, a scris Kryuchkov pe canalul său de Telegram, conform agenției TASS.

Traficul este „întrerupt temporar”, conform autorităților din Rusia.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț de interes pentru cei care pleacă din țară pentru cel puțin 6 luni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: