Magicianul ”Abracadabra” a încântat publicul piteștean!

de | 31.05.2024 13:08 | Pitești, Lifestyle

Actorul Marian Râlea, cunoscut în memoria publicului ca ”Magicianul”, cel care aducea momente de bucurie în copilăria multora dintre noi în celebra emisiune ”Abracadabra” a încântat piteștenii cu un spectacol magic: ”Judecata Poveștilor”.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător și interactiv, în cadrul căruia copiii au devenit pentru câteva momente eroi de poveste și au avut ocazia să intre în pielea personajelor din consacratele povești românești. Joi, piteștenii s-au alăturat unei călătorii extraordinare în universul poveștilor românești. Sub îndrumarea lui Marian Râlea și alături de alte personaje, micii participanți au descoperit magia gândirii imaginare și s-au transformat în adevărați eroi care au avut superputerea de a schimba cursul poveștilor.

Zilele Teatrului Piteștean continuă: astăzi, 31 mai, Piața Primăriei va fi scena a trei reprezentații stradale de excepție:

  • Ora 13:00 – FARFURIA, Teatrul „Masca”, România;
  • Ora 15:00 – ANIMAȚIE, Teatrul „Become”, Sibiu;
  • Ora 17:30 – IEDUL CU TREI CAPRE, Teatrul Național „Aureliu Manea”, Turda.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De 1 iunie, copiii sunt aşteptaţi să-şi sărbătorească ziua împreună cu pompierii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Sibiu

Ultimele articole