anchetaonline.ro

MAI a depistat 7 persoane date în urmărire națională și internațională!

de | 03.07.2022 11:51 | Știri, Eveniment, Național

În ultimele 24 de ore, reprezentanții MAI au acționat la nivel național pentru prevenirea și combaterea faptelor nelegale și, de asemenea, au asigurat intervenția în cazul unor situații de pericol pentru cetățeni. În acest fel, MAI a intervenit la 5.173 de evenimente, 3.419 de ordinie publică, iar 1.754 pentru situațiilor de urgență, informează un comunicat de presă.

În baza probatoriilor administrate de către organele oficiale de poliție, în cursul zilei de sâmbătă, 2 iulie, s-au dispus măsuri preventive pentru 24 de persoane. În urma investigațiilor s-au întocmit 17 dosare penale cu AN, aflate în evidență.

Totodată, polițiștii și jandarmii au prins în flagrant 202 de persoane care au săvârșit 220 de fapte penale. De asemenea, au fost depistați 7 persoane urmărite național sau internațional.

În cursul zilei de ieri, au fost suspendate 704 permise de conducere și au retras 253 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru salvarea a 15 persoane, tot la nivel național, adaugă sursa citată.

mai 1 - MAI a depistat 7 persoane date în urmărire națională și internațională!

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 16 ani mort după ce s-a răsturnat cu tractorul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: