anchetaonline.ro

Mai multe sortimente de crenvurşti- retrase din supermarketuri!

de | 26.09.2022 08:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • Atenție! Nu îi consumați!

Atenție, români! Mai multe sortimente de crenvurști au fost retrase din mai multe supermarketuri din România, după ce s-a detectat Listeria Monocytogenes.

Este vorba despre crenvurştii Wudy, decizia luată de Nordic Import Export, distribuitor în România al produselor WUDY, fabricantul AIA SpA Italia.

Produsele alimentare au fost infestate cu bacteria Listeria Monocytogenes, procedându-se la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy, conform Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA):

– crenvurşti Wudy clasic
– crenvurşti din pui
– crenvurști de curcan
– crevurşti premium cu brânză/clasic
– crenvurşti grill
– crenvurşti hot dog Pavo

Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate”, transmit reprezentanții companiei.

Cei care au cumpărat acești crenvurști sunt rugați să îi returneze la magazinul de unde au fost achiziționați, urmând să fie returnați înapoi banii. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: