Mamă inconștientă: și-a lăsat copilul de patru ani singur, în fântâna arteziană din Piața Primăriei

de | 09.07.2023 19:15 | Știri, Eveniment, Județean

Inconștiență din partea unei femei de 44 de ani, din Pitești, care și-a lăsat copilul nesupravegheat. Motivul, pentru a merge la Biserică.

El a fost găsit, în jurul orei 17:20, de un echipaj al Poliției Locale, în timp ce se afla în fântâna arteziană din Piața Primăriei.

Întrebat de polițiști de ce este acolo singur, acesta le-a răspuns că l-a lăsat mama lui, care a plecat la Biserică și care i-a spus că se întoarce imediat.

Astfel, unul dintre politiști a plecat în căutarea mamei, iar celălalt a avut grijă de copil. Acesta l-a dezbrăcat de haine și i-a oferit o haină de-a sa pentru a se încălzi.

Unul dintre politiști a plecat în căutarea mamei, celălalt l-a dezbracat de haine, întrucât copilul era vădit afectat de temperatura apei, și i-a oferit o haină de-a acestuia să se încălzească.”, transmite Poliția Locală Pitești

După aproximativ 40 de minute a fost găsită și mama copilului, care a recunoscut că nu este prima dată când îl lasă singur.

În acest caz, Politia Locala Pitești va sesiza și Protecția Copilului pentru a se face verificări mai amănunțite.

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vești bune pentru studenți! Reduceri de 90% la călătoria cu trenul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești