Marcel Ciolacu anunță: ”Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație”

de | 23.04.2024 12:04 | Național, Politic

Premierul Marcel Ciolacu a avut în urmă cu puțin timp prima ieșire publică după ședința în care PSD și PNL au decis să renunțe la argeșeanul Cătălin Cîrstoiu și să meargă pe varianta candidaților separați la Primăria Capitalei. Liderul PSD a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că Gabriela Firea este ”cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă”.

”Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Marcel Ciolacu în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Mesajul premierului Marcel Ciolacu este însoțit de o poză în care apare împreună cu Gabriela Firea.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu,

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Le urez succes în îndeplinirea misiunilor încredințate în țară și în teatrele de operații!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Cîrstoiu | Marcel Ciolacu

Ultimele articole