Marius Mizdran, antreprenor: După aproape 18 ani fac această meserie cu același entuziasm ca în prima zi!

de | 14.02.2024 16:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Portofoliul său vorbește de la sine. La fel și aprecierea unei întregi industrii, una puternic concurențială și permanent impactată de trenduri noi, de așteptări noi, de proceduri noi.

Iar lui Marius Mizdran – ”artist în frumusețe” cum s-ar transpune în românește profesia sa – îi plac teribil aceste provocări venite dintr-un domeniu în continuă schimbare. Așa cum, pasional, își iubește profesia, pe care a îmbrățișat-o cu totală creativitate  și infinită dorință de a performa.

Așa o și practică, de ani întregi, devenind unul dintre cei mai apreciați beauty-artiști din regiune și din România, dar și un antreprenor cu succes în această industrie. Adică un om care a știut și a avut șansa să îmbine ceea ce iubește cu o afacere începută de la zero și dusă rapid pe podium.

”Mă consider un norocos pentru că am știut încă din adolescență că eu voi practica această meserie și – după aproape 18 ani –  o fac cu același entuziasm ca în prima zi!”, povestește domnia-sa.

Și, într-adevăr, entuziasmul i-a caracterizat dintotdeauna activitatea, determinându-l să se implice în numeroase proiecte naționale, să se autoperfecționeze constant, să câştige cliente, dar şi inimi.

A devenit rapid, la nivelul Piteştiului, unul dintre cei mai căutaţi şi apreciaţi specialişti din industria de beauty, în vreme ce Marius Mizdran Salon este o destinaţie în sine pentru o paletă largă de servicii dedicate frumuseţii şi întreţinerii.

Ce l-a ajutat să cunoască succesul într-o industrie atât de capricioasă şi provocatoare?

”Calitatea mea – atât personală, cât și profesională  – este aceea că, tot timpul, mi-am ascultat instinctul și, chiar dacă uneori s-a întâmplat să nu am cea mai bună carte, mi-am asumat c-am pierdut pe mâna mea.”, povesteşte domnia-sa.

Adaugă, la această viziune, sentimentul că îşi practică profesia cu plăcere, dar şi faptul că se consideră norocos că are o echipă de colegi și un portofoliu de clienți cu care colaborează excepţional. ”Cu unii chiar de la debutul meu în acest domeniu”, menţionează Marius Mizdran, declarând  că priveşte înapoi, la întregul său traseu, cu împlinire şi că se declară mulţumit de parcursul său profesional.

A construit cu perseverenţă, cu dedicare, cu responsabilitate, cu drag, iar astăzi poate culege roadele modului în care – încă din tinereţe – şi-a tratat profesia şi a transpus în realitate pasiunea sa pentru industria de beauty.

Lucrează de fiecare dată, pentru fiecare, animat de dorinţa de a oferi mai mult decât un look. Generează o stare de spirit bună, o atitudine, iar acest vibe pozitiv adus în spiritul salonului pe care îl administrează face diferenţa dintre un specialist şi un artist. Mai greu decât să îşi practice cu pasiune profesia aleasă a fost, pentru Marius Mizdran, să o şi transforme într-o afacere administrată eficient.

”Momentele de răscruce pot să spun că au început, în cazul meu, abia atunci când am deschis salonul. Atunci am simţit că nu mai eram eu în grija altora, ci că alții erau în grija mea, iar  – în felul acesta – responsabilitatea a crescut de la o zi la alta.”, mărturiseşte domnia-sa. Adaugă, pe lista marilor provocări ale sectorului său de business, şi nu numai, lipsa personalului calificat, a oamenilor care îşi doresc şi au abilităţi să îmbrăţişeze cu aceeaşi pasiune acest domeniu  efervescent şi complex.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ioana Avram, antreprenor: Trebuie să fii perseverent și, pas cu pas, să mergi spre îndeplinirea dorințelor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marius Mizdran