Tânăr din Dâmbovița prins conducând pe contrasens în Pitești. Era sub influența alcoolului

de | 14.02.2024 16:30 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 26 de ani, din Dâmbovița, s-a ales cu o amendă usturătoare și a devenit pieton pentru 150 de zile, după ce a fost surprins când conducea pe contrasens, pe raza municipiului Pitești. Mai mult de atât, tânărul se afla sub influența alcoolului.

El a fost depistat în trafic, în seara zilei de 13 februarie, în timp ce se deplasa pe 1 Decembrie 1918.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a ales să meargă pe contrasens, pe o distanță de aproximativ 200 de metri, însă a pus în pericol atât viața lui, cât și pe a altora.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru fapta sa, bărbatul din Dâmbovița a fost amendat cu 2.475 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 150 de zile.

Ca urmare a abaterilor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.475 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru un total de 150 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv  Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Rucăr! Implicate două autoturisme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Pitești

Ultimele articole