Andreea Popa, antreprenor: Sunt în locul pe care mi l-am dorit, la care am visat, unde nimic nu este greu, neplăcut sau obositor!

de | 14.02.2024 16:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

”Sunt acolo unde visam să fiu încă din copilărie.”, ne mărturisește designerul vestimentar Andreea Popa. Ideile sale au prins viață în colecții care au defilat pe podium în cadrul festivalurilor naționale de anvergură și i-au adus premii importante în portofoliu, ce i-au confirmat talentul și simțul artistic.

”Cel mai bun debut în modă” și ”Best Designer Bucharest Fashion Awards!” – sunt doar două dintre distincțiile prinse în palmares. Parcursul său în această lume strălucitoare a început cu Andre Boutique și a continuat prin deschiderea propriului atelier după ce Andreea Popa a absolvit cursurile de specialitate ale Atelierelor Ilbah.

 ”Întotdeauna am crezut că cele mai mărețe realizări își au originea în visurile fiecăruia dintre noi. În copilărie iubeam să fac haine pentru păpușile mele și îmi făceam planuri despre cum o să reușesc să-mi îndeplinesc dorințele. Întotdeauna am îndrăznit să proiectez în imaginația mea viitorul care astăzi mă face împlinită și fericită. Dorințele mele din adolescență nu s-au schimbat deloc. Sunt în locul pe care mi l-am dorit, la care am visat, unde nimic nu este greu, neplăcut sau obositor. Fac ceea ce am visat, moda a fost dintotdeauna o pasiune pe care am urmat-o și dezvoltat-o de-a lungul timpului.”, se destăinuie tânărul designer vestimentar.

Industria modei este foarte competitivă, iar în această zonă este greu să reușești când te lupți cu marile branduri, însă, dacă îți dorești cu adevărat și ești un profesionist, te poți face remarcat.

”Sunt mândră de mine pentru tot ce am realizat până acum. Atunci când iubești ceea ce faci, cu multă muncă, ambiție și răbdare totul este posibil. Este un domeniu extrem de dinamic care te provoacă în mod constant. Din punctul acesta de vedere trebuie să te adaptezi, să muncești și să rămâi relevant, indiferent de direcția în care merge moda. Sunt un om norocos pentru că tot timpul am avut familia lângă mine, ei au fost cei care m-au încurajat și au crezut în mine necondiționat.”, ne-a declarat Andreea Popa.

Piesele care îi poartă semnătura au putut fi purtate de femei din întreaga țară. Una dintre vedetele care i-a preferat stilul este Andreea Bălan, vedeta de la ”Te cunosc de undeva!”, care i-a îmbrăcat ținutele atât în viața de zi cu zi, cât și în apariții tv. Creațiile vestimentare ale designerului piteștean au fost expuse în magazine din capitală și de la malul mării. Pentru acest an, Andreea Popa își propune să ajungă mai aproape de doamnele și domnișoarele care doresc să aibă un stil unic.

”Un proiect la care visez de foarte mult timp și care anul acesta se va materializa este reprezentat de inaugurarea unui nou magazin Andre Boutique.”, ne-a povestit aceasta, oferind o veste bună fashionistelor.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marius Mizdran, antreprenor: După aproape 18 ani fac această meserie cu același entuziasm ca în prima zi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Popa

Ultimele articole