Ioana Avram, antreprenor: Trebuie să fii perseverent și, pas cu pas, să mergi spre îndeplinirea dorințelor!

de | 14.02.2024 16:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Se folosește de pensule și farduri pentru a scoate la iveală frumusețea celor ce i se așează pe scaunul din studio. Ioana Avram este un make-up artist talentat și apreciat de argeșence, este o tânără care s-a lăsat condusă de pasiune pentru a își construi o carieră și un business de succes: Ioana Beauty Studio.

An de an vine cu noi tehnici și servicii pentru clientele sale, astfel încât să le ajute să își recapete strălucirea şi încrederea și să radieze zi de zi. Încă din copilărie a fost pasionată de arte. De-a lungul timpului a cochetat cu teatrul, muzica, desenul, grafica și designul vestimentar, pe scurt, cu tot ceea ce înseamnă frumos și sensibil.

”Îmi este foarte greu să mă autoevaluez, pentru că sunt foarte critică cu mine, ceea ce vine cu avantaje și dezavantaje. Sunt foarte atentă la detalii și mi-am setat standarde înalte pe care tot timpul încerc să le ating. Pentru vârsta pe care o am, 27 de ani, oricât de critică aș fi cu mine însămi, realizez că sunt un om împlinit, dar întotdeauna este loc de mai bine și de perfecționare.”, ne-a răspuns Ioana întrebată fiind dacă este acolo unde se vedea în copilărie.

”Am absolvit Liceul de Arte și m-am pregătit pentru studii  universitare în design vestimentar, o pasiune de care sunt strâns legată și în prezent. Sunt convinsă că, la un moment dat, o să îmi dezvolt și această abilitate. Până atunci, am ales să mă bucur de prima și cea mai mare pasiune a mea, aceea de beauty și make-up. Sunt fericită că am reușit să fac din aceasta o meserie și o afacere în continuă accensiune, pentru că, la un moment dat în viață, am fost pusă în situația de a  alege între a pleca la București la Universitatea Națională de Arte sau de a rămâne în Pitești și a manageria un salon de înfrumusețare. Am ales cea de-a doua variantă și cred că am făcut o alegere bună.”, a mai adăugat Ioana Avram.

Ioana Beauty Center a pornit de la un loc mic și cochet, cu serviciile de bază ale unui salon, și a crescut de la an la an, mărindu-și echipa de profesioniști, gama de servicii, dar și echipamentele de ultimă generație din dotare. Ultima achiziție a fost făcută la finalul anului 2023, aparatul Eximia HR 77 Platinum Anniversary, o inovație în slăbirea profesională prin tehnologia de lipolaser, endermologie, radiofrecvență, ultraporație, vinoterapie și unde magnetice care realizează tratamente complexe corporale și faciale. Toată această dezvoltare a fost legată de ambiție, de determinare, seriozitate și foarte multă dedicare.

”În paralel cu dezvoltarea afacerii mele am fost preocupată și de dezvoltarea personală. Am absolvit studii universitare de management și studii masterale în administrație publică, iar pentru a oferi servicii cât mai sigure în domeniul cosmeticii, am absolvit și școala postliceală de asistent generalist. Am fost foarte mulțumită de anul care tocmai s-a încheiat, iar pentru 2024 am pregătit o listă de dorințe noi. În viață trebuie să ai aspirații înalte, trebuie să fii perseverent și, pas cu pas, să mergi spre îndeplinirea dorințelor. Nimic nu este imposibil! Totul este posibil!”, este crezul pe care Ioana Avram îl are zi de zi și care ar trebui să fie o inspirație și pentru alți tineri.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lavinia Cazacu, antreprenor: Ambiție, creativitate, intuiție și extrem de multă muncă – rețeta pentru a transforma un proiect în realitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ioana Avram

Ultimele articole