Mascații au spart un nou “festival” al drogurilor!

de | 19.08.2022 11:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Acțiune în forță, în această dimineață, a polițiștilor din Harghita, după ce mai mulți tineri au organizat un „festival” de muzică, unde vedetele au fost … drogurile.

Evenimentul a fost organizat pe drumul E578, în comuna Gălăuțaș, satul Preluca, acolo unde tinerii și-au pus corturi, au adus autorulote, iar invitați au fost doar „persoane alese”, așa cum precizează MAI.

S-au distrat toată noaptea cu muzica dată la maxim și drogurile din dotare. De dimineață, însă, distracția le-a fost stricată de mascați.

Au întins corturi, au adus câteva autorulote și au făcut invitațiile, doar pentru persoane alese!
Când totul a fost gata, au dat muzica tare și au dat drumul la “treabă”.
Au uitat un singur lucru, că pentru trezire nu avem nevoie de invitație, ci doar de mandat.
Așa că, polițiștii harghiteni, sprijiniți de colegi jandarmi și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, le-au dat deșteptarea poate un pic mai devreme decât și-ar fi dorit “festivalierii”.
Unii au fost ascultători și au rămas pe burtă, alții, mai vioi, au încercat să scape în pădurea din apropiere… se poate vedea și pe imagini.
Garantăm că toți au fost prinși și aduși la locul faptei. Era și păcat ca tocmai ei să lipsească de la micul dejun”, se arată în postarea de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, care a strâns deja sute de comentarii care mai de care mai amuzante și ironice.

Oamenii legii au găsit un întreg arsenal de droguri: muguri de cannabis, timbre LSD, ketamină, cannabis, comprimate de diazepam, hașiș, cocaină, o cultură indoor de ciuperci halucinogene, substanță pulverulentă (posibil amfetamină), comprimate ecstasy și multe obiecte pe care tinerii de utilizau la traficul și consumul de droguri.

Practic, nu știm ce lipsește, poate ne spuneți voi!” a adăugat MAI.

Potrivit polițiștilor, opt persoane (atât cetățeni români, cât și străini) au fost prinse în flagrant, în timp ce consumau sau făceau trafic de droguri, iar asupra altor 15 tineri au fost găsite substanțe halucinogene.

Noi transmitem același mesaj… STAY SAFE!
Be cool, not a fool!
Urmează weekendul!
Vă dorim distracție frumoasă!”, transmit reprezentanții MAI.

Intervenția mascaților poate fi văzută AICI.  

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Margherita de la Clejani a fost atacată de un bărbat, în București

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole