Mașină de 70.000 de euro, confiscată de polițiști în urma unui control

de | 26.10.2023 10:38 | Național, Eveniment

Un autoturism de lux în valoare de aproximativ 70.000 de euro, furat din Germania, a fost găsit de poliţişti în Bacău, în posesia unui român.

Pe 24 octombrie, în jurul orei 20.00, românul, un tânăr de 24 de ani, se deplasa pe raza localității Ștefan cel Mare și a fost tras pe dreapta de polițiști pentru un control de rutină.

În urma verificărilor,  polițiștii Serviciului Rutier Bacău au constatat că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism sunt atribuite altui vehicul, relatează bacau.net

Totodată, autoturismul condus de cel în cauză figura în baza de date radiat din circulație de către autoritățile din Germania din luna iunie și sustras din luna septembrie.

Potrivit sursei citate, tânărul nu a putut justifica provenienţa autoturismului, astfel polițiștii au reținut mașina până la finalizarea cercetărilor.

 În vederea clarificării situaţiei de fapt, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au luat măsura indisponibilizării autoturismului până la finalizarea cercetărilor, valoarea acestuia fiind de aproximativ 70.000 euro, totodată cooperând cu autorităţile germane, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor semnalate”, a transmis IPJ Bacău

În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și furt.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițist reținut pentru șantaj, trafic de influență și instigare la furt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău