anchetaonline.ro

Mașină distrusă de flăcări pe A1!

de | 07.11.2022 20:33 | Știri, Eveniment, Național

Un incendiu a izbucnit, în această seară de luni, 7 noiembrie, la un autoturism, pe Autostrada A1 în județul Giurgiu, conform romania24.

Incendiul s-a produs la un autoturism pe A1 București-Pitești, la km 34, în zona localității Palanca.

Conducătoarea auto și alți doi pasageri au reușit să iasă la timp din autoturism în momentul în care și-au dat seama că acesta are o problemă la compartimentul motor.

Incendiul s-a extins și la vegetația uscată de pe marginea drumului, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp.

Autoturismul a ars în totalitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă”.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române traficul este oprit pe Autostrada A1 pe sensul București – Pitești, la kilometrul 34, în zona localității Palanca, județul Giurgiu, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autoturism aflat pe banda de urgență.

 

Foto romania24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal după ce un tânăr a intrat cu mașina într-o casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: