anchetaonline.ro

Atenție! Șoferi beți pe străzile din Pitești!

de | 07.11.2022 21:30 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, duminică, 6 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat doi bărbați ce conduceau în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Astfel, aceștia au depistat un bărbat de 51 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe b-dul Republicii din Pitești.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta șoferului i-a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, cel de-al doilea șofer depistat, a fost un un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe D.J. 659, pe raza localității Bradu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină distrusă de flăcări pe A1!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: