Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat și avea permisul suspendat

de | 19.11.2022 09:00 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Potrivit polițiștilor din cadrul Municipiului Câmpulung, șoferul care a intrat cu mașina într-un stâlp, noaptea trecută, la Câmpulung, era beat și avea permisul de conducere suspendat.

Este vorba despre un bărbat de de 38 de ani, din Valea Mare Pravăț, care conducea autoturismul pe strada Traian din direcția Câmpulung spre Brașov, atunci când a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea părții carosabile.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ecoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

masina rasturnata 1 - Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat și avea permisul suspendat

Foto ISU Argeș

În urma faptei sale, șoferul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii rutieri argeșeni reamintesc faptul că deținerea permisului de conducere implică respectarea unor obligatii și a regulilor de circulație, mai degrabă decât exercitarea unui drept ( cunoașterea acestora și deținerea unor deprinderi practice pentru deplasarea pe drumurile publice, stând la baza obținerii permisului de conducere ).

Încălcarea regulilor de circulație pune în pericol nu doar pe conducătorul vehiculului care săvârșește abaterea, ci și pe ceilalți participanți la trafic, indiferent că aceștia se află în același autovehicul, sau în afara acestuia”, a transmis IPJ Argeș.

Știre inițială,17 noiembrie

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de vineri, în municipiul Câmpulung, acolo unde un șofer a ajuns cu mașina într-un stâlp. Din primele informații, se pare că o victimă ar fi blocată în interiorul autoturismului.

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Victima este șoferul autoturismului, care a fost găsit conștient, dar încarcerat.

Salvatorii au acționat pentru descarcerarea lui, iar ulterior a fost predat echipajului SAJ pentru a fi monitorizat medical.

Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrjiri.

masina rasturnata 3 - Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat și avea permisul suspendat

Foto ISU Argeș

Se pare că șoferul se afla singur în mașină, iar în incident a fost rupt și un stâlp de beton.

masina rasturnata 2 - Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat și avea permisul suspendat

Foto ISU Argeș

Rămâne ca oamenii legii să stabilească în ce circumstanțe s-a produs incidentul rutier.

 

FOTO ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole