anchetaonline.ro

Șocant! O femeie și-a dat foc în fața penitenciarului

de | 19.11.2022 10:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Eveniment șocant, vineri, în fața unui penitenciar. O femeie, mamă a unui deținut, și-a dat foc în semn de protest, în timp ce se afla în fața instituției.

Incidentul a avut loc la Penitenciarul din Ploiești, femeia, în vârstă de 57 de ani, apelând la acest gest extrem, deoarece fiul ei nu ar fi primit îngrjiri medicale, în spitalul penitenciarului, după ce ar fi solicitat acest lucru.

În zonă au ajuns polițiștii, care au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la eveniment. Focul a fost stins de către trecători, înainte ca autoritățile să ajungă la locul solicitării. Mama deținutului a suferit câteva răni superficiale.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite Poliția Prahova.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Se desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident.

Conform presei locale, fiul femeii, un deținut în vârstă de 29 de ani, se află de 8 luni la Penitenciarul din Ploiești. În toată această perioadă, bărbatul ar fi solicitat îngrjiri medicale pentru o afecțiune, însă nu i-au fost acordate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un elicopter s-a răsturnat după ce a aterizat forțat pe un câmp!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: