anchetaonline.ro

ATENȚIONARE METEO! Cod galben de ninsori și ploi

de | 19.11.2022 11:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, două atenționări meteorologice cod galben, valabile în mai multe regiuni ale țării.

Începând de astăzi, de la ora 20:00, până duminică la ora 10:00, va fi în vigoare un cod galben de ploi însemnate cantitativ. Conform meteorologilor, în nordul Olteniei și în zona montană aferentă, până la altitudini de 1400 m, va ploua însemnat cantitativ, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

De asemenea, a fost emis și un cod galben de ninsori moderate cantitativ, fiind valabil de pe 20 noiembrie, ora 00:00 până la ora 10:00.

VREME HARTA - ATENȚIONARE METEO! Cod galben de ninsori și ploi

La începutul intervalului, la altitudini de peste 1700 m în zona Carpaților Meridionali, apoi în jumătatea nordică a Carpaților Orientali și a Moldovei va ninge local moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri de peste 10 cm.
În zona deluroasă și montană a Moldovei trecător vor fi și precipitații mixte și se va depune polei”, transmite ANM.

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: