O mașină s-a răsturnat peste o femeie de 81 de ani, după un accident rutier!

de | 06.03.2024 19:39 | Știri, Eveniment

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, într-o intersecţie din Brăila.

Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar şi s-a răsturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital.

Conform IPJ Brăila, șoferul de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şcolilor din municipiul Brăila, ar fi pătruns în intersecţia cu Bulevardul Independenţei şi a lovit un alt autovehicul ce se deplasa pe bulevard dinspre Calea Călăraşilor, condus de o femeie de 41 de ani, din localitate.

În urma impactului, autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat şi a lovit o femeie de 81 de ani, din Brăila, ce se afla în calitate de pieton pe trotuar”, a informat sursa citată, conform News.ro.

Bătrâna a fost rănită, fiind transportată la spital.

Foto Captură de Ecran Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a fost prins băut la volan! A rămas pieton!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole