McDonald’s face angajări pentru noul restaurant din Pitești. Ce salarii oferă!

de | 05.09.2023 21:30 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

Construcția noului McDonald’s din Piteşti se apropie de final, dovadă stând nu numai stadiul avansat al lucrărilor, ci şi campania de angajare de personal demarată recent de celebrul lanţ de restaurante fast-food.

Mc donalds

Pe site-urile de recrutări, dar şi pe reţelele de socializare au fost lansate anunţuri prin care cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi să aplice pentru unul dintre posturile disponibile la noul McDonald’s.

► Se caută lucrători comerciali, responsabil ospitalitate şi manager

Sunt trei categorii de joburi disponibile, cele mai multe posturi fiind pentru lucrători comerciali, mai exact lucrători în bucătărie sau casieri. Lanţul de restaurante caută pentru acest job absolvenţi de studii medii cu atitudine pozitivă, joviali şi mereu cu zâmbetul pe buze, oferind în schimb salarii de până la 3.200 lei net la norma de 8 ore, suma fiind compusă din salariu fix, tichete de masă de 30 lei/zi, sporuri şi alte bonusuri.

McDonald’s caută pentru noul restaurant din Piteşti şi guest experience leader sau responsabil ospitalitate. Ce presupune mai exact acest job? „Ești alături de oaspeții restaurantului la plasarea comenzii la Kiosk şi în găsirea unei mese libere, te asiguri că oaspeții au fost serviți cu acuratețe și că sunt mulțumiți de calitatea și prospețimea produselor, iar dacă un client are o întrebare, tu ești cel care îl întâmpini și îi oferi informațiile de care are nevoie” – detaliază angajatorul responsabilităţile „ambasadorului ospitalităţii” la McDonald’s, post pe care veniturile lunare pot ajunge la 3.500 lei.

angajati mc donalds

Cel mai mare salariu este oferit pentru manager trainee, post pentru care sunt necesare studii superioare. Conform anunţurilor de pe platformele de recrutare, persoana angajată pe acest post are parte de 9 luni de pregătire accelerată, timp în care învaţă modul de lucru pe toate zonele din restaurant printr-o pregătire teoretică și practică, învaţă specificul afacerii McDonald’s și informații esențiale pentru a putea coordona oamenii, a respecta standardele de calitate și a contribui la creștereavânzărilor. După cele 9 luni de training, angajatul devine Floor Manager certificat după absolvirea cursurilor și astfel este pregătit să își continue activitatea ca manager în echipa McDonald’s, job care îi poate aduce venituri totale de până la 4.000 lei pe lună.

Printre beneficiile aferente tuturor joburilor disponibile la noul restaurant McDonald’s din Pitești, angajatorul asigură şi abonament medical și acces la telemedicină, training gratuit, 21 de zile de concediu pe an, programul fiind flexibil, în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile angajatului și de programul restaurantului.

Persoanele interesate pot aplica pe pagina web a restaurantului, pe site-urile de recrutări sau pot suna la numărul de telefon 0743.985.068 la care va răspunde un trainer din cadrul lanţului de fast-food.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sunteți pregătiți pentru primul clopoțel? Complexul John are tot ce vă trebuie pentru noul an școlar!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: McDonald’s