La Mioveni. Școlile și grădinițele sunt pregătite să primească copiii

de | 05.09.2023 20:52 | Mioveni, Administrație

Unitățile de învățământ din Mioveni sunt pregătite să-i primească pe elevi și preșcolari. Detaliile privind lucrările de întreținere, reparații, curățenie și igienizare care au avut loc în fiecare instituție de învățământ din Mioveni în perioada vacanței de vară, au fost discutate astăzi în cadrul Consiliului Consultativ pe probleme de învățământ.

Anul școlar 2023-2024 va începe luni, 11 septembrie, va avea o durată de 36 de săptămâni de cursuri și va include cinci vacanțe școlare. Primarul Ion Georgescu transmite că la nivelul orașului Mioveni, unitățile de învățământ sunt pregătite pentru a-i primi pe cei aproximativ 5.700 de elevi și preșcolari care s-au înscris în noul an școlar, după cum urmează:

  • 1.400 la creșe și grădinițe;
  • 400 la grupa pregătitoare;
  • 1.300 în clasele I – IV;
  • 1.200 în clasele V – VIII;
  • 1.400 la liceu.

”Aspecte privind organizarea festivităților de deschidere a noului an școlar în unitățile de învățământ din Mioveni, precum și detaliile privind lucrările de întreținere, reparații, curățenie și igienizare care au avut loc în fiecare instituție de învățământ din oraș în perioada vacanței de vară, au fost discutate astăzi, la primăria Mioveni, în cadrul Consiliului Consultativ pe probleme de învățământ. La întâlnire au participat reprezentanții conducerilor școlilor, liceelor și grădinițelor din Mioveni, conducerea primăriei precum și reprezentanții ISJ Argeș”, a transmis primarul de la Miovemi, Ion Georgescu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Zf.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cetățenii au sesizat că miroase în zona Stației de Epurare Mioveni. Ion Georgescu: ”Problema trebuie remediată rapid”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole