Meci de fotbal feminin cu scântei. Eliminări pe bandă rulantă la FC Argeș – ASC Atletic Drobeta

de | 26.03.2024 09:58 | Județean, Eveniment

Momente tensionante la meciul de fotbal feminin din Liga a 2-a, FC Argeș – ASC Atletic Drobeta.

Partida s-a încheiat cu victoria categorică a echipei argeșene, scor 7-0, dar adversarele nu s-au lăsat mai prejos și au punctat la capitolul de bătaie.

Până în minutul 70, meciul a fost unul destul de liniștit, însă după ce Roxana Gîngoe, una dintre jucătoarele echipei argeșene, a cerut și a primit penalty, după un fault în careu, spiritele s-au încins, relatează argesfc.ro.

Trei jucătoare de la ACS Atletic Drobeta au contestat decizia arbitrului și nu s-au rezumat doar la vorbe, ci au trecut și la fapte. După ce l-au înjurat pe arbitru, au luat-o la pumni şi picioare pe cea care urma să execute lovitura.

În încercarea de a se apăra, Roxanei Gîngoe a ripostat, iar arbitrul a oprit meciul și le-a eliminat pe toate jucătoarele implicate în acest incident.

Eliminări pe bandă rulantă

Dar eliminările nu s-au terminat aici. Și antrenorul echipei din Drobeta Severin, Daniel Ispas, a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene.

Tehnicianul nu a vrut să plece de pe teren, dar până la urmă a fost convins după ce arbitrul a avertizat că va pune capăt jocului. Daniel Ispas s-a conformat într-un final și a mers în spatele gardului, continuând însă să-l înjure pe arbitru.

În urma acestui succes, FC Argeș ocupă locul 7, în timp ce ACS Atletic Drobeta este ultima clasată a eșalonului secund. În runda următoare, programată pe 14 aprilie, FC Argeș va întâlni, în deplasare, pe ACS Atletic Olimpic Gherla, liderul seriei.

Foto: argesfc.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Belgia

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole