Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul național de înot

de | 13.11.2023 10:02 | Pitești, Lifestyle

Sportivii piteșteni s-au clasat pe podium la ultima competiție la care au participat. Astfel, în perioada 9-12 noiembrie 2023 la Otopeni s-a desfășurat Campionatul național de înot pentru seniori, tineret și juniori, iar sportivii de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Pitești au obținut rezultate notabile.

Astfel, potrivit informării celor de la CSM Pitești, Proca Theodor a obținut medalia de aur la juniori și medalii de argint la seniori și tineret în proba de 1.500 metri liber. De asemenea, în proba 200 metri liber la juniori sportivul a obținut argintul, iar în proba 400 metri liber la juniori a obținut aurul, iar la seniori și tineret bronzul. Mai trebuie spus că prin aceste rezultate Theodor Proca a îndeplinit baremul pentru Campionatul European la seniori.

Legitimat la CSM Pitești, Nae Adrian a obținut și el medalia de argint la tineret în proba 100 metri bras și medalia de bronz la tineret în proba 50 metri bras. Totodată, ștafeta masculină 4×50 metri mixt a obținut la tineret medalia de bronz, aceasta fiind formată din sportivii Petre Eduard, Nae Adrian, Tănase Gabriel și Proca Theodor. Sportivii de la CSM Pitești sunt pregătiți de antrenorul Viorel Ciobanu.

Sursă foto: csmpitesti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alteța Sa Regală Principele Radu, la Curtea de Argeș. Sute de participanți la Duatlonul Regal Invictus

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole