Noi informații! Medicul acuzat de moartea a 4 oameni ar fi avut probleme cu memoria

de | 13.04.2023 14:20 | Știri, După locație, Eveniment, Național

Noi informații! Medicul acuzat de moartea a 4 oameni ar fi avut probleme cu memoria

Revenim cu noi informații în ceea ce privește cazul medicului din Craiova acuzat de moartea a patru persoane în urma unor intervenții de rutină.
Medicul ar fi avut probleme cu memoria, după o operaţie suferită pe creier în urmă cu 4 ani.
Rudele victimelor nu se lasă intimidate și fac acuzaţii grave. Le cer judecătorilor să facă dreptate în acest caz.

Medicul este acuzat ca ar fi prelevat probe din zone puternic vascularizate, unde în mod normal nu ar fi trebuit sa intervină scrie  antena3.ro
Tatăl meu a ajuns la spital din cauza faptului că se lovise când tăia la vie, s-a lovit cu pieptul de scară şi zicea că rămâne fără aer când se punea pe partea stângă. Ne-am dus, am făcut diferite controale. Nu avea absolut nimic la plămâni, l-am dus la domnul doctor Demetrian, a ieşit şi ne-a spus că din greşeală i-a tăiat o venă, ceva de genul ăsta, că a curs o grămadă de sânge, că n-a văzut atâta sânge de mult şi că îi pare rău. Atunci am mers şi am depus plângere la Poliţie şi la Parchet”, a declarat fiul unuia dintre pacienţii medicului din Craiova .

Procurorii au decis ca doctorul să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, după ce acesta a stat în arest 24 de ore.

Momentan, medicul nu mai are voie să profeseze nici în spitalele de stat și nici în cele private.

„Ne-a explicat că, în privinţa primului caz, la momentul la care a efectuat operaţia şi momentul imediat următor, pacientul a avut o mică sângerare pe care dânsul a stăpânit-o. Pacientul a decedat la peste cinci ore în serviciul de gardă”, a explicat avocatul Dan Cioana.

Potrivit gds.ro  medicul acuzat, Alin Demetrian, a fost managerul Spitalului de Urgență din Craiova şi șeful Secției de Chirurgie Toracică. Este recunoscut pentru cele trei intervenții chirurgicale realizate în premieră naţională. A studiat în spitale din marile orașe ale lumii. Este unul dintre cei mai tineri medici craioveni, care, după ce a văzut cum se lucrează în Franța, Germania, Polonia și Austria, s-a întors în cel mai mare spital din Oltenia, să facă performanță în chirurgia toracică.

foto: gazetanoua.ro / Gazeta de Sud

 

 Medic ORL-reținut pentru mită în valoare de 1500 lei

Un medic specialist ORL din cadrul Spitalului CFR Buzău este acuzat că a luat mită 1500 lei pentru a opera un copil.

Acesta a fost reținut de Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA), potrivit unor surse judiciare, scrie Agerpres.

Bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți medici ORL din Județul Buzău.

Mama minorului nu a fost de acord cu această situație și a cerut ajutorul autorităților, iar medicul a fost prins în flagrant în cabinetul său în timp ce primea suma de bani solicitată.

sursă foto realitatea.net

Amintim că în urmă cu o zi, un alt medic a ținut paginile ziarelor, acesta fiind acuzat de moartea a patru oameni.

Medic acuzat de ucidere din culpă! 4 oameni ar fi murit din cauza lui

Un medic de 46 de ani din Craiova ar fi cauzat moartea a patru pacienți.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii, el fiind cercetat pentru patru infracțiuni de ucidere din culpă, potrivit gds.ro

Ulterior, medicul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Pacienții ar fi murit în urma unor intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice.

Victimele medicului sunt doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv doua femei,de 64 și 66 de ani,ambele din Târgu Jiu.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova susțin că ei nu au fost anunțați oficial despre această anchetă.

În mod oficial, SCJU nu a fost informat despre măsurile dispuse într-o astfel de anchetă. Este o surpriză pentru noi, nu țin minte sa fi existat astfel de acuzaţii. Însă spitalul nu este nici organ de anchetă, nici comisie de malpraxis, astfel încât nu ne putem pronunța cu privire la acuzații și nu putem emite vreo sentința.”, a trasmis conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova.

Reprezentanții unității medicale adaugă faptul că vor lăsa organele abilitate să facă cercetările necesare, ajutându-le cu punerea la dispoziție a documentelor în vederea efectuării anchetei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A murit după ce a mâncat cozonac! Deținută de la Penitenciar- găsită fără viață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Craiova