Mesaj cu tentă ironică al Ambadasei Rusiei la București: „Boala lui Putin, la fel de falsă ca masacrele”

de | 18.05.2022 22:17 | Știri, După locație, Național

Ambasada Rusiei la București a transmis un mesaj, miercuri, pe pagina de socializare Facebook, făcând referire la zvonurile apărute în presa națională și internațională privind starea de sănătate a liderului de la Kremlin.

Prin urmare, angajații ambasadei au comunicat un mesaj cu tentă ironică în care precizează că zeci de români au trimis mesaje de susținere pentru Vladimir Putin, iar unii dintre ei au spus că sunt dispuși chiar să își doneze organele pentru președintele rus.

Ambasada Rusiei în România mai spune că zvonurile privind starea de sănătate a lui Vladimir Putin sunt „ la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka”.

În atenția abonaților noștri

Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a ”ajuta vindecării” Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui.

Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei.

Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”, este mesajul postat de Ambasada Rusiei la București.

mesaj-ambasada-rusiei

Sursa foto: Facebook

Amintim că starea de sănătate a liderului de la Kremlin este în atenția tuturor, mai ales de când a ordonat invadarea Ucrainei. Presa internațională aduce în discuție tot mai des starea fragilă a lui Putin. Potrivit jurnaliștilor italieni, președintele rus ar fi în stare gravă, citând surse apropiate de Moscova. Aceștia susțin că Putin ar suferi de o afecțiune rară a sângelui și că ar fi fost operat de urgență. Starea lui s-ar fi înrăutățit în urma paradei dedicată de Ziua Victoriei, care a avut loc pe 9 mai, fiind dus la o clinică din Moscova.

Mai mult, în cadrul ceremoniei de pe 9 mai, Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură, imagine care a făcut înconjurul lumii și a stârnit o serie de reacții și supoziții referitoare la sănătatea acestuia.

Sursa foto: Digi 24

 

1.000.000 bolnavi de covid în Coreea de Nord! Kim Jong-un a ordonat intervenția armatei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Vladimir Putin