Mesajul jucătorilor de la CS Mioveni: ”Respectăm omul Ion Georgescu”

de | 28.10.2023 17:15 | Mioveni

Fotbaliștii de la CS Mioveni au ieșit astăzi pe gazon, la meciul împotriva Concordiei Chiajna din Liga 2, cu un banner de susținere pentru ”omul Ion Georgescu”. Vă reamintim că Ion Georgescu a fost arestat pe 5 octombrie, fiind acuzat de trafic de influență.

Ion Georgescu a contestat decizia judecătorilor Tribunalului Argeș prin care a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile, însă și la Curtea de Apel Pitești, pe 12 octombrie, instanța a decis să îi respingă apelul. Ulterior, pe 20 octombrie, edilul a ajuns din nou în fața instanței solicitând înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Însă, Tribunalul Argeș i-a respins cererea ca fiind nefondată. Deși a contestat și decizia Tribunalului, nici Curtea de Apel Pitești nu i-a dat câștig de cauză, iar Ion Georgescu a rămas în arest. Ion Georgescu, primar în Mioveni din 2006, între timp suspendat din funcție, a alocat fonduri publice pentru echipa de fotbal CS Mioveni până la retrogradarea din sezonul trecut.

Astăzi, meciul direct dintre echipele, CS Mioveni și Concordia, antrenate de Constantin Schumacher și Erik Lincar, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Fotbaliștii Mioveniului au ieșit pe gazon la ultimul meci din campionat cu un banner pe care scria ”Respectăm omul Ion Georgescu”. La câteva ore după meci, Andrei Mărgăritescu, ”secundul” echipei a distribuit poza pe contul său de Facebook.

Sursă foto: Facebook Andrei Margaritescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Curtea de Apel Pitești a decis: Ion Georgescu rămâne în arest!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Apel Pitești | Ion Georgescu | Mioveni | Pitești

Ultimele articole