Curtea de Apel Pitești a decis: Ion Georgescu rămâne în arest!

de | 26.10.2023 15:00 | Județean, Eveniment, Importante

Încă o nouă lovitură pentru edilul orașului Mioveni. Astăzi, el a ajuns astăzi din nou în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești, după ce a contestat decizia luată de Tribunalul Argeș pe 20 octombrie.

Instanța a decis să îi respingă cererea și de această dată, ca fiind nefondată, astfel Ion Georgescu rămâne tot în arest.

Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 150 din data de 20 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală în dosarul nr. 5215/109/2023. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 26 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.”, se arată în minuta instanței

Vă reamintim că, el a fost arestat pe 5 octombrie, fiind acuzat de trafic de influență. Însă, edilul a contestat decizia judecătorilor Tribunalului Argeș prin care a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești, iar pe 12 octombrie instanța a decis să îi respingă apelul, astfel edilul a rămas tot în arest.

Ulterior, pe 20 octombrie, edilul a ajuns din nou în fața instanței. El a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, mai exact măsura arestului la domiciliu. Însă, Tribunalul Argeș i-a respins cererea ca fiind nefondată.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ion Georgescu rămâne în arest preventiv

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu