Ion Georgescu rămâne în arest preventiv

de | 20.10.2023 11:05 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

Încă o nouă lovitură pentru edilul orașului Mioveni. Instanța a decis să îi respingă apelul și de această dată, astfel Ion Georgescu rămâne tot în arest.

El a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, mai exact măsura arestului la domiciliu. Însă, Tribunalul Argeș i-a respins cererea ca fiind nefondată. Mai mult de atât, el trebuie să plătească și suma de 250 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

În baza art. 242 al. 2 rap. la art. 202 al. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată cererea inculpatului GEORGESCU ION, ……., de înlocuire a măsurii arestării preventive dispuse prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş din data de 05.10.2023, cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (2) C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 250 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 20.10.2023, la Tribunalul Argeş – Secţia penală.”, se arată în minuta instanței

Știre inițială

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, care în prezent este suspendat, va ajunge, în această dimineață, din nou în fața instanței.

El a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv, cu o măsură mai blândă, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Cauza se va judeca astăzi la Tribunalul Argeș, iar dacă magistrații îi vor respinge cererea, edilul orașului Mioveni va rămâne în continuare după gratii.

Vă reamintim că, el a fost arestat pe 5 octombrie, fiind acuzat de trafic de influență. Însă, edilul a contestat decizia judecătorilor Tribunalului Argeș prin care a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești, iar pe 12 octombrie instanța a decis să îi respingă apelul, astfel edilul a rămas tot în arest.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

AU APĂRUT STENOGRAMELE! Ion Georgescu: “Eu nu rămân dator la tălică. Ţi-am spus că trebuie să creez niște posturi”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu